RSS

Biscuiti cu mei si banane


O varianta de biscuiti fara gluten, fara zahar dar care ies foarte dulci doar din dulceata bananelor.
Ingrediente:
  • 3 banane bine coapte
  • 500g faina de mei
  • 2 linguri de ulei

Mod de preparare:
  1. Maruntesc bananele cu o furculita pana devin ca o pasta
  2. Adaug treptat peste bananele terciuite aproape intreaga cantitate de faina de mei si cele 2 linguri de ulei si framant pana se face ca o coca si poate fi modelata. Cantitatea de faina necesara poate fi mai mica sau mai mare in functie de marimea celor 3 banane. Mai pastrez putina faina pentru tapetat planul de lucru.
  3. Intind coca pe un plan tapetat bine cu faina de mei. 
  4. Tai biscuitii in diverse forme si-i asez in tavi de pus la cuptor, pe fundul carora am pus in prealabil foi de silicon. Merge foarte bine si cu hartie de copt.
  5. Ii pun la cuptor (preincalzit) timp de 15 min la 180ºC apoi ii scot sa se raceasca
Pentru gustul meu, i-as fi preferat mai putin crocanti. Pentru gustul fetitei mele si a sotului au fost numai buni de rontait.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Trimiteți un comentariu