O prajitura foarte usor de facut si la indemana, pentru ca mai tot timpul am prin camara o cutie de compot de ananas.
Ingrediente:
- 5 oua
- 5 linguri de zahar
- 5 linguri de faina
- 1/2 lingurita praf de copt
- 100ml sos carmel
- 1 lingura esenta de vanilie
- 1 conserva de ananas felii
- (optional) cateva fructe de zmeura (inghetate sau proaspete) pentru decorare.
- unt pentru uns forma
Mod de preparare:
- Ung o forma de prajitura pentru cuptor cu unt sau ulei ca sa nu se lipeasca.
- Preincalzesc cuptorul la 180ºC.
- Asez ananasul pe fundul formei.
- Pun caramelul peste ananas.
- Bat albusurile spuma impreuna cu zaharul.
- Adaug peste albusuri, galbenusurile, faina, praful de copt, esenta de vanilie si amestec usor.
- Torn compozitia peste ananas si caramel.
- Pun la cuptor timp de 45 min la 180ºC.
- Las la racit si decorez cu zmeura.
0 comments:
Trimiteți un comentariu